Min fabulösa psykelDet här är cykeln jag fick i födelsedagspresent av mina vänner. Den är helt vansinnigt fin. Ännu finare blev den i den gnistrande snön (som jag lade till i efterhand, för jag vill att det ska bli riktig vinter nu. Tyvärr kommer den ju typ inte här i södra Sverige).

Jag behöver lite hjälp att komma på ett namn till den. Är det någon som har några förslag?

I overslept


15.15

Mina föräldrar har varit här och jag har fått födelsedagspresent, eftersom jag snart fyller år. Lika bra att passa på när dom ändå hälsar på, liksom. Jag fick en massa pengar! Jag vet nog ganska precis vad jag ska göra för dom, men jag får inte göra det innan tentan på tisdag... För då kommer jag verkligen inte att få något gjort. Haha. Men mer om det i ett senare inlägg.

Ska precis ringa hit Hannah (bruden på bilden längst ner) så att vi kan plugga. Det känns verkligen, verkligen inte bra inför den här tentan. Det är så sinnessjukt mycket att komma ihåg! Årtal på bibelböcker, källor till bibelböcker, olika textanalyser och perspektiv, historiska händelser i Palestina och mycket mer. Jag vill bara att det ska vara över nu. For real real.

01.29Mest för att jag förmodligen aldrig kommer att plåta arkitekturbilder som blir lika populära igen.
Kanske för att jag i princip aldrig fotar arkitektur, varken exteriör eller interiör...

Uppifrån och ner:
Domkyrkans utsida
Gustav Vasas grav
Predikstolen

X-mas feel

Jag längtar verkligen till julen i år.
Jag har smygstartat med lite John & Yoko.
Tror minsann att jag ska plocka fram något julgranskula när jag städat klart också.


RSS 2.0