15.25Några svartvita foton, f/1,4 50mm. Det händer inte så mycket i bilderna. Gillar dem (lite) ändå.

Jag har även slängt ihop en vårplaylist på Spotify. Ni kan lyssna på den genom att klicka här. Mer musik tillkommer.

15.12

Föreläsningskladd.

23.33


20.45Sjömännen som förlist på öppet hav längtar till tårarna som spillts i deras namn.
Vassen på stränderna spelar som violiner åt dem som aldrig kommer hem; ...

Das Boot i skitdåliga bilder

ph1: Hannah på T-centralen i Stockholm. Vi åkte från Uppsala ganska tidigt för att hinna med lite shopping och grejer.
ph2: Hannah, Hanna, Emilie och Snygga Tjejen-Johanna i vår hytt. Vi drack vin, lakritsshots och den obligatoriska Stroh-romen på 80%.
ph3: jag och Emilie sitter med någon random kille i receptionen strax efter sjukaste dissen från Siljas personal när vi ville tända gravljus för Estonia. Något som började som ett lite politiskt inkorrekt skämt blev helt plötsligt blodigt allvar. Sen var vi för fulla för att orka bry. Klockan är här typ åtta på morgonen.
ph4: Slagsmålsklubben. Ingen visste riktigt vad dom höll på med och Frej var inte där. Dom började spela tre timmar innan vi kom in i Värtahamnen. Lyckat, lyckat. Not.
ph5: isbrytning på Östersjön.
ph6: love is in the air.

13.44

Jag har varit sjuk. Dödssjuk.
Eller ja, kanske inte dödssjuk men nära inpå. Tillräckligt sjuk för att få stanna hemma och spela Super Mario Bros. 3 väldigt många timmar.
Jag har knappt läst någon kurslitteratur än så det måste jag komma ikapp med, det är tur att det bara varit repetition från socialpsykologin hittills. Egentligen tror jag att jag inte behöver läsa någon kurslitteratur över huvud taget för att klara den här kursen men det är ju bättre att ligga på den säkra sidan, haha.Annars peppar jag mest inför helgen då jag och Hannah åker till Stockholm för att strosa runt lite, sedan åka på synthkryssning med Galaxy till Åbo. Det kommer att bli så kul! Fast det har inte varit så smart att peppa inför resan med att kolla på Uppdrag Granskning om Estoniakatastrofen samt titta på dykarfilmer från Titanicvraket. Men jag resonerar som så att det är alldeles för många kända människor ombord för att båten ska kunna kantra. Jag tror att Gud tänker på sådant faktiskt.

RSS 2.0