14.13the stars up in the sky
and the leaves in the trees
all the broken bits that make you trip up and grassy bits inbetween
all the matter in the world
is how much i like you

birds can fly so high
and they can shit on your head
yeah they can almost fly into your eye
and make you feel so scared
but when you look at them
and you see that they're beautiful

thats how i feel about you

Reindeer, I caught one of your hornsJag borde plugga. Jag har tenta i religionshistoria på måndag och jag ska kunna helt fruktansvärt många olika begrepp utantill. Jag förstår liksom inte hur man ska lära sig allt. Speciellt när orden är blandade på hebreiska, arabiska, svenska, engelska, japanska, sanskrit, kinesiska och hindi.
Det läskiga med tentan är väl egentligen att vi ska svara på fyra frågor. Fyra frågor är ganska lite. Jag hoppas att det är frågor av e x t r e m t öppen karaktär.

Mitt i all panik kommer man ju oftast på saker som är sjukt mycket roligare att göra. Eller iallafall saker som nödvändigtvis behöver göras innan man sätter igång med pluggandet. Typ städa, diska, putsa fönstren, pollinera pumpablommorna och så vidare.
Den här gången kändes det absolut nödvändigt att leka med mitt glittriga, rosa plastrådjur.
När jag tittade genom sökaren på kameran kändes det lite som att sitta i bilen på en väg i norrland. Mörkt, kallt, P3 i radion och alldeles magiskt.
Är det någonting jag ser framemot varje år så är det att åka till farfar och mormor & morfar. Inte enbart för att träffa dem, men för att det är så sjukt magiskt att titta genom fönstren på glittrande granar, renflockar och snön som yr omkring på vägen.

Och snart är det faktiskt jul. Åren går så sjukt snabbt när man blir gammal.
För jag är ju snart det. Gammal alltså.
Hela tjugo år gammal (och nu vill majoriteten av mina läsare döda mig, för tjugo är minsann inte alls gammalt, men jag är inte van vid att vara äldre än tonåring så shattefackapp).

För övrigt har jag börjat sjunga i en gospelkör. Haha! Det är helt fantastiskt. End of story.

FrostBilden är från förra året, några har säkert redan sett den. Jag har bara inte fått tillfälle att lägga upp den med lite högre upplösning, så jag passade på nu när jag ändrat proportionerna på bloggen.
Den här bilden är även originalet till profilbilden till höger.

Autumn mutedRSS 2.0